Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ясно е кои са тримата млади мъже и как са загинали на пътя Пазарджик-Пловдив
Автор: Васил Динев 12:43 / 07.03.2017Коментари ()26835
И тримата загинали при тежката катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив в понеделник са от пазарджишкото село Звъничево, съобщи за "24 часа" говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Тя стана след като автомобил "Опел Корса" се заби челно в автобус "Скания". Идентифицирането на телата бе затруднено, защото у двамата починали пътници не са били открити документи.

Зад волана на колата-ковчег е бил 26-годишният Ангел В., а двамата му спътници са 19-годишният Спас Т. и 31-годишният Димитър Д. Причина за катастрофата е изключително високата скорост, с която се е движел опелът. Поради това шофьорът на колата не е успял да вземе сравнително лек завой и е навлязла в насрещното платно.

 

 

Секунди преди да се блъсне в автобуса, опелът се е разминал на косъм с друг лек автомобил. Първите очевидци на катастрофата са смятали, че загиналите в колата са двама, защото единият от пътниците в опела е бил буквално обезглавен от жестокия удар в автобуса.

По-късно главата му е била намерена на около 50 метра от местопроизшествието. Шофьорът на автобуса Ф.Н., на 54 г., от пловдивското село Житница е споделил пред полицаите, че в 30-годишната си кариера зад волана не е виждал подобен инцидент. Той е тестван с дрегер за употреба на алкохол и пробата е отрицателна.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Yasno-e-koi-sa-trimata-mladi-muzhe-i-kak-sa-zaginali-na-putya-Pazardzhik-Plovdiv-708889
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.