Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С експресивна живопис впечатляват Кирил Иванов и Светлин Колев в съвместна изложба в Градската галерия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:21 / 03.03.2017Коментари ()3709
©
С разточително богатство от цвят, смел избор на теми и сюжети и дръзки живописни провокации Кирил Иванов и Светлин Колев въздействаха върху сетивата на многобройните гости, дошли за откриването на съвместната им изложба в Залите за временни експозиции на ул. "Княз Алексанър I" №15. Разположени на двата етажа на Галерията, ярките им платна предлагат емоционално пътешествие из богатото им въображение и наситени страсти.

Директорът на Галерията Красимир Линков представи изложбата и благодари на Кирил и Светлин, които са част от талантливите творци, работещи в институцията, че поднасят съвместната си изява в деня на нейния 65-и рожден ден. В своя публичен дебют на критик бъдещият дипломиран изкуствовед Паолина Чернева развълнивано обобщи: "Със своята живопис вие показвате, че българското изобразително изкуство има бъдеще". Паолина е стажант в Градската галерия. Изложбата може да се види до 30 март.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/S-ekspresivna-zhivopis-vpechatlyavat-Kiril-Ivanov-i-Svetlin-Kolev-v-suvmestna-izlozhba-v-Gradskata-galeriya-708249
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.