Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крумови закони! Вижте какъв урок дадоха тези българи на крадлив циганин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 07.02.2017Коментари ()21854
©
Стопани пребиха циганин и му отрязаха три пръста, след като го хванаха да сече дърва в бадемова градина. Бруталната саморазправа в стил "Крумови закони" станала в бадемовия масив край село Момково.

Ромът и жена му влезли в градината и тръгнали да секат бадемовите дървета, защото им трябвали дърва за огрев, пише "Монитор".

На място дошли собственици на градината и техни приятели. Четиримата мъже нанесли лют бой над циганина. После съблекли съучастницата му и се гаврели с нея пред очите му. Накрая нарязали с нож лицето и краката на мъжа, а три от пръстите на лявата му ръка били отрязани.

Когато приключили с физическата саморазправа, бабаитите взели от крадците ключовете за колата им. Запалили автомобила и го преобърнали в близкото дере.

После си тръгнали и изоставили двамата без връхни дрехи на студа. Полугол и окървавен, циганинът успял да спре кола на автостоп. Разтревожени за живота му хора го закарали до болницата в Хасково. Оттам бил веднага транспортиран до специализирана клиника в Пловдив.

По случая са били задържани четирима души от Свиленград - двама на 29 г., на 53 и 31 г., за извършен побой на 3 февруари по пътя между Свиленград и село Момково. Това потвърдиха от ОД на МВР в Хасково, цитирани от haskovo.net.

Пребитият е без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.



Още новини от Национални новини:
И утре ще вали
13:22 / 09.05.2024

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Krumovi-zakoni-Vizhte-kakuv-urok-dadoha-tezi-bulgari-na-kradliv-ciganin-702879
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.