Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Камелия, Рени и Лепа Брена се събират на една сцена в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 01.02.2017Коментари ()3526
©
Рени и Камелия ще пеят в Колодрума в Пловдив на 8 април, преди на сцената да се качи балканската звезда Лепа Брена. За концерта в Пловдив Рени и Камелия получават покана от Лепа Брена и нейните организатори да участват заедно за първи път на една сцена в България. Има причина Лепа Брена и организаторите на концерта да изберат точно Рени и Камелия за гост изпълнители на концерта в Пловдив.

Рени е единствената българска певица, която успява да пробие на сръбската музикална сцена със песни, написани специално за нея и продуцирани от екипа на Лепа Брена. През 90-те години Рени е в топ 10 на най-продаваните сръбски звезди, когато издава няколко албума на сръбски език, които по-късно издава на български и за родния пазар. Рени е щастлива, че има в репертоара си няколко песни подарък лично от Лепа Брена, които пее както на сръбски така и на български език.

Камелия също има щастието да познава лично иконата на сръбската музика. Българската изпълнителка е израснала с песните на Лепа Брена. "Тя е моят идол", споделя Камелия. Огнената жена на поп фолка е изключително щастлива, че ще има възможността да пее с Лепа Брена на една сцена. Концертът на Лепа Брена, с гост изпълнители Рени и Камелия ще е на 8 април от 19:00 часа.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kameliya-Reni-i-Lepa-Brena-se-subirat-na-edna-scena-v-Plovdiv-701639
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.