Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ексклузивно: Голяма авария в Пловдив, отцепиха улица! Очевидци: Ледът е навсякъде, страшно е!
Автор: Васил Динев 10:16 / 01.02.2017Коментари ()39640
Голяма ВиК авария доведе до опасно заледяване на участък от пътната мрежа в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Ето какво ни съобщи наш редовен читател:

"От тази нощ има голяма авария на ВиК срещу бирария "Йегерхоф" в "Тракия". Вследствие на изтичането на вода от аварията целият участък в радиус от 500 метра замръзва моментално при тези минус 14 градуса. Всички пътища там и наблизо са замръзнали. Много страшно и за пешеходците - пред мен жена с 2 малки деца падна на пешеходната пътека, пред която бях спрял, отстрани друга кола не успя и да спре на ледената пързалка. Незабавно поддържащата фирма трябва да опесъчи обилно навсякъде там, защото е страшно!".

Репортер на сайта се свърза с представител на водоснабдителното дружество. Оттам информираха, че аварията е много сериозна и потвърдиха за образувалия се заледен участък с уточнението, че той е около 150 метра.

"Пътна полиция също е предупредена, защото по този път минават автобуси от масовия градски транспорт и е нужно да бъдат взети допълнителни мерки по обезопасяването на този участък от улица "Съединение", казаха от ВиК.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ekskluzivno-Golyama-avariya-v-Plovdiv-otcepiha-ulica-Ochevidci-Ledut-e-navsyakude-strashno-e-701626
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.