Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив!
Автор: Любомир Минчев 16:12 / 25.01.2017Коментари ()13500
© Plovdiv24.bg
Червената патриотарска атака за превземане на Пловдив се провали зрелищно в Апелативния съд вчера. Инициаторите на атаката - основни фигури на пловдивското Ветрило, изобретено преди последните местни избори, имаха идея тя да се превърне в цунами, което да разчисти терена за провалената конструкция БСП/ВМРО/НФСБ с любезното участие на ДСБ и отломки от ГЕРБ, укрили се в областната управа и Общинския съвет.

Тази компания заработи ударно преди кметските избори и неуморно продължава да се труди срещу Пловдив и за компрометирането на вота на пловдивчани. С наближаване на парламентарните избори от тях се очакват чудеса от глупости. Решени са с цената на всичко да оправдаят доверието на покровителите си.

След президентските избори тези хора се държат така, сякаш са им имплантирали нещо специално. Въпросът с имплантите съвсем не е за пренебрегване. Един австралиец беше поразен от мълния, когато се разхождал край басейна в новата си къща. Оказа се, че мълнията е привлечена от метални топчета, които господинът имлантирал в мъжкото си достойнство. Какъв късмет - точно когато му потръгнало в живота! Така и с патриотите и техните червени ятаци - не подозират каква беля могат да им докарат имплантите.

На последната общинска сесия те показаха най-новия си имлант - партийно самочувствие. Смятах, че то се движи в рамките на 3-10 процента, както показаха изборите, но се оказа, че гони стоте. Така приличат на фолкпевици, вкарали в бюста си повече силикон, отколкото може да побере.

Да не говорим за партийния тестостерон - направо блика от ушите им. Така, с новия си имплант, Слави Георгиев, хардлайнер на диверсантите в ОбС, направо поиска оставката на Иван Тотев - да не си играем на и.д кметове, надявайки се вероятно, че и Апелативният съд е от тяхната групировка. Така се държат тези диверсанти - все едно Пловдив им е длъжен за нещо, а не те на него.

Имплантирането на партийно самочувствие до нормите на Бойко Борисов не е по силите на всеки. Още по-малко на партийни палячовци, над които тегне големият провал от времето на тяхното управление на Пловдив. Сега отново са безнадеждно провалени - в ролята на саботьори.

Затова и на последната сесия Спас Гърневски питаше: Още ли има червени боклуци. От другата страна саботьорите отговаряха: Да видим какво ще говорите, когато ви свалят окончателно кмета. Ами трябва да им се говори същото: Носете си фланелките със Сталин и Путин, целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив. Защото на два избора в последните шест години градът даде ясен знак на олигархичната дружинка от хора на Георги Гергов и Славчо Атанасов - не ви искаме!



Още по темата: общо новини по темата: 247
27.01.2024 »
20.12.2023 »
29.08.2023 »
29.06.2023 »
14.02.2023 »
30.01.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница

Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Celuvaite-shmaizera-na-Alyosha-no-ne-zakachaite-Plovdiv-700181
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.