Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Родата на нападателя от Берлин се изнесе от Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 15.12.2016Коментари ()8182
©
Рано сутринта в къщата на ромската улица "Крим" във Варна, където живеят роднините на нападателя от метрото в Берлин Светослав Стойков, нямаше никой. През оградата от ковано желязо се виждаха прозорци с празни стаи, на двора продължаваше да се търкаля детско колело. 

Явно родата на Светослав заедно с тримата му синове на 6, 8 и 10 години се е изнесла светкавично след вечерния репортаж по Нова тв. В него родителите на жената на нападателя Цветанка - Ибрям и Елмаз казаха, че не знаят нищо за зет си, който е в роден в Добрич. Те допълниха, че и жена му, и той са в Германия. 

Вчера излезе информация, че български гражданин е ритнал жената в берлинското метро, както и че всички нападатели са българи. 

"Не знам нищо за тях. По принцип в къщата живеят много хора. Но никога не сме имали проблеми с тях", каза съседката Емилия, която работи в Испания. Говорителката на полицията във Варна Ивана Милева заяви, че не може да коментира нищо, тъй като престъплението е извършено на територията на друга държава. Не мога да кажа нищо и за миналото на Светослав, бе категорична Милева.


Източник: 24 часа


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Rodata-na-napadatelya-ot-Berlin-se-iznese-ot-Varna-690800
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.