Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отличиха завода край Пловдив на водещ световен производител на сензори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 14.12.2016Коментари ()4994
"Сенсата Технолоджис", водещ световен производител на сензори и системи за контрол, спечели награда за завода си в Пловдив за "Високотехнологични и иновативни решения" в категория "Производствени и логистични сгради" в престижния конкурс "Сграда на годината" за 2016 г.

Компанията, която има завод за производство на високотемпературни автомобилни сензори в Ботевград и Бизнес Център в София, откри новото си производство за автомобилни сензори за налягане в Пловдив през април тази година и има сериозни планове за разрастване в следващите години.

Конкурсът "Сграда на годината", учреден през 2002 г., е най-престижното събитие в България в областта на инвестиционните дейности, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през годината. Конкурсът е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншови организации в сферата на архитектурата и строителството. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otlichiha-zavoda-krai-Plovdiv-na-vodesht-svetoven-proizvoditel-na-senzori-690569
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.