Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицаят, обвинен за двойното убийство: Гния! Кой ще прегърне детето ми?
Автор: Мариана Панчева 15:47 / 08.12.2016Коментари ()11711
© Plovdiv24.bg
"Аз не съм ли жив човек? Моето детенце на Нова година кой ще го прегърне? Не - аз стоя тук и гния!" С тези емоционални думи се обърна към съда полицаят Венцислав Караджов, обвинен за убийството на своите родители, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Днес Караджов писка замяна на наложената му най-тежка мярка за неотклонение "задържане под стража" в "домашен арест". Съдът обаче не уважи молбата му и го остави в ареста.

След близо 7 месеца в ареста прокуратурата трупа единствено баласт по случая, но така и не успява да открие пряко доказателство, свързващо по безспорен начин Караджов с извършването на тежкото деяние, категорична бе защитата на Венцислав.

Самият Караджов обвини прокуратурата в тенденциозно разследване в една-единствена посока, целящо очернянето му, в извършване на безкрайни експертизи и следствени експерименти, недовели до никакъв резултат.

"Стана ясно, че майка ми е продала много земи за сума над 20 000 лева. Аз не съм видяла тези хора да си купят каквото и да е. Ето - имаме една сума пари, и то немалко, а ги няма, къде са... Това също е версия", посочи Венцислав. 

За конфликта с родителите си пък посочи, че всички действия спрямо тях е предприел в рамките на закона. Имотният спор с тях, за който се предполага, че е мотив за убийството, Венцислав посочва, че вече го е получил по съдебен път и е безкрайно нелогично след толкова години ходене по мъките да убие родителите си. 

"Аз съм съвестен и примирен гражданин, добър професионалист и служител на МВР, това е опит да бъда очернен. Нека види и моето семейство малко светлина."

Прокурорът по случая на свой ред призна, че доказателствата срещу Караджов са само косвени, но поиска потвърждаване на ареста предвид тежестта на случая. 


Още по темата: общо новини по темата: 107
11.10.2023 »
30.05.2023 »
18.04.2023 »
18.04.2023 »
21.03.2023 »
23.02.2023 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policayat-obvinen-za-dvoinoto-ubiistvo-Gniya-Koi-shte-pregurne-deteto-mi-689177
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.