Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ексклузивно: Видео от зрелищната акция на сотаджии срещу самозабравили се цигани в Пловдив!
Автор: Васил Динев 17:30 / 25.10.2016Коментари ()59644
© Plovdiv24.bg
Както вече ви информирахме, вечерта в събота срещу неделя след безумна маневра от страна на шофьор се стигна до лек, според полицията, скандал между група роми и органите на реда. Plovdiv24.bg се добра до цялата истина за инцидента.

Около 23:00 часа в събота пиян циганин прави забранен обратен завой, с което засича друг автомобил. Между двамата шофьори се стига до скандал. 

Малко след това няколко автомобила цигани се струпват през заведение за дюнери, отзовали се на обаждането на пияния и виновен за инцидента водач. 

Циганите буйстват, рушат, започват да взимат айряни от заведението и да ги хвърлят по служителите. В този момент те натискат паник бутон към частна охранителна фирма и се обаждат в полицията.

На място се отзовава патрулка, а минути по-късно и подкрепление в лецето на няколко аптрулни коли със служители от "Алфа СОТ". В този момент един от циганите вади пистолет, заплашва, че ще стреля и дори зарежда оръжието.

Служителите от "Алфа СОТ" се приближават спокойно до групата роми, знаейки, че са въоръжение и успяват със светкавични действия да ги натръшкат на земята и да ги обезвредят.

Откриват въоръжения циганин, а от видеозаписа разпознават и пияния, управлявал автомобила. Двамата са арестувани от полицията, всички останали цигани са разпитани.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ekskluzivno-Video-ot-zrelishtnata-akciya-na-sotadzhii-sreshtu-samozabravili-se-cigani-v-Plovdiv-678943
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.