Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Опасно бездействие на община "Родопи" по отношение на опасното кръстовище на околовръстното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 18.08.2016Коментари ()19282
©
От няколко седмици бул. "Коматевско шосе" вече е затворен и целият трафик се пренасочи.

Руската рулетка с живота на шофьорите, преминаващи през станалото почти безалтернативно кръстовище на Околовръстното за Марково, продължава и до ден-днешен и ситуацията се усложнява.

Институциите продължават да бездействат престъпно. След първата ни публикация стана ясно, че община Пловдив е готова да финансира изграждането на светофар, но за целта в администрацията на община "Родопи" трябва да помръднат безполезните си и излишни задници и да подсигурят проектно и документално светофара.

Какво мислите си правят там? Вършат ли това, за което са поставени? Свършиха ли работата, която трябва да им е приоритет, понеже стотици животи висят на косъм всеки ден? Не, разбира се! Там цари престъпна незаинтересованост и безхаберие.

Всеки живеещ в Пловдив е наясно, че двете задушаващи града ни общини "Родопи" и "Марица" са напълно излишни и вредни за развитието ни. Сега обаче се оказва, че са и опасни. Административният им капацитет клони към нулата, а с интелекта на кметове като Спасов този капацитет удря отрицателни стойности.

Г-н Спасов, с бездействието си доказвате, че сте престъпно опасен за обществото, съществуването ви на кметския стол е доказано излишно и на всеки е ясно, че трябва да се ометете от там със срок вчера.

Препоръчваме ви да си изнесете безсмислените
© Plovdiv24.bg
туловища от комфортния офис, позициониран в центъра на град Пловдив, по най-бързия начин, защото, когато на кръстовището стане инцидент, хората ще знаят къде да ви намерят и нищо няма да ви спаси от заслужения линч.

Какво да кажем за КАТ? На тях ще отделим само две изречения. В първото ще припомним, че шефката на КАТ-Пловдив заяви, че това кръстовище е толкова опасно, че там не може да се постави регулировчик.

А вчера, в час пик, когато на кръстовището бе настанала пълна безизходица, кола на КАТ снимаше само на 200 метра по-надолу идващите коли с надеждата да щракне някой с превишена скорост, въпреки че самото придвижване в района бе безкрайно затруднено и мисията на "ловеца" бе кауза пердута.

Източник: Кирил Налджиев



Още по темата: общо новини по темата: 25
05.03.2023 »
24.09.2018 »
11.07.2018 »
10.07.2018 »
16.04.2017 »
18.10.2016 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница

Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Opasno-bezdeistvie-na-obshtina-Rodopi-po-otnoshenie-na-opasnoto-krustovishte-na-okolovrustnoto-663945
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.