Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мама заключи бебето си в кола и го остави само в адската жега на паркинг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:36 / 03.08.2016Коментари ()15871
©
Майка на 8-месечно бебе от Русе го заключи в колата и го остави на паркинг само най-малко половин час, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал на централен паркинг в града, а възмутени очевидци са подали сигнал в полицията.

Извикана е и Спешна помощ заради горещината, която се усеща още по-силно в затворена кола. Сигналът е подаден малко след 15 часа. По-късно станало ясно, че жената оставила и ключа за колата на служителите на паркинга. Обяснила, че има спешна работа за пет минути.

След като не се върнала обаче, хората се притеснили и повикали полиция. Служителите на паркинга и минувачи споделят, че бебето е плакало през цялото време.

За да извадят детето, служителите на реда разбили прозореца. Междувременно майката също се е появила с обяснението, че я е нямало съвсем за малко.

За случая са уведомени прокуратурата и отдел "Закрила на детето". Местни жители споделят, че въпросната жена е оставяла бебето и друг път само в колата, но няма официално подаден сигнал в подкрепа на твърдението.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mama-zaklyuchi-bebeto-si-v-kola-i-go-ostavi-samo-v-adskata-zhega-na-parking-660677
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.