Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Труп на куче лежи с дни край детска площадка, вдигат го след сигнал до Plovdiv24.bg
Автор: Мариана Панчева 14:01 / 25.07.2016Коментари ()4384
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg алармира за умряло и разлагащо се куче край детска площадка и жилищен блок на ул. "Поручик Въльо Стефов". Трупът на животното стои от дни.

"В събота около 19,00 часа се обадих на дежурния в район "Южен", за да подам сигнал", разказва пловдивчанинът. "След около 15 минути ми върнаха обаждането и казаха, че в неделя около 7,30 сутринта ще го премахнат служители на ХЕИ."

На следващия ден обаче кучето си стояло.

"Институциите в Пловдив явно си прехвърлят топката. Та това куче е още там и вече мирише навсякъде, а на 30 метра от има детска площадка и играят деца!!!

От ХЕИ отказвали да го премахнат, а ние гражданите не можем да откажем да си платим данъците. Моля за вашата намеса относно решаване на проблема."

Наш репортер се свърза с кмета на район "Южен". Борислав Инчев изпрати свои служ
© Plovdiv24.bg
ители на място, които констатирали, че трупът на животното все още лежи невдигнат. 

Инчев заяви, че кучето ще бъде прибрано до час и поясни за пловдивчани, че при подобни проблеми е най-добре да се обръщат към "Зооветеринарен комплекс", чиито служители отговарят пряко за прибиране на мъртвите животни от улиците на града.

На тел. 032/ 966 184 пловдивчани могат да подават сигнали за прибиране трупове на кучета и котки.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Trup-na-kuche-lezhi-s-dni-krai-detska-ploshtadka-vdigat-go-sled-signal-do-Plovdiv24bg-658024
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.