Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицаи в луда гонка с краден автомобил, апашът се блъсна, но не успя да избяга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 29.06.2016Коментари ()7199
© Plovdiv24.bg
Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Райчо И., на 24 г., по досъдебно производство за противозаконно отнемане на моторно превозно средство от владението на другиго без неговото съгласие с намерението да го ползва - престъпление по чл. 346 ал.1 от Наказателния кодекс.

На 26 юни 2016 г. е бил получен сигнал в РУ на МВР в гр. Карлово, че полицейски автопатрул от РУ на МВР-Пирдоп преследва лек автомобил "Ситроен", който бил противозаконно отнет от с. Гара Елин Пелин, общ. Елин Пелин. След като колата навлязла в района на РУ на МВР-Карлово, в преследването се включили и местни полицейски екипи. На пътен участък край гр. Клисура шофьорът Райчо И. слязъл от автомобила, след като предизвикал катастрофа и го изоставил. Той се опитал да избяга в посока към гр. Клисура, но бил задържан.

Обв. Райчо И. е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Под ръководството на Районна прокуратура-Карлово са извършени разпити на свидетели, назначени са експертизи, оглед на местопроизшествие и др.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Policai-v-luda-gonka-s-kraden-avtomobil-apashut-se-blusna-no-ne-uspya-da-izbyaga-651644
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.