Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Преди фаталния удар: Старият "Опел" навлязъл с висока скорост на кръгово, шофьорът криволичел по Ягодовско шосе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 28.06.2016Коментари ()12754
Полицията в Пловдив изнесе повече информация за пътния инцидент, завършил със смърт в "Тракия" вчера:

Около 22 часа в района на надлез "Скобелева майка" лек автомобил "Опел" навлязъл с висока скорост на кръговото движение и създал предпоставка за катастрофа с осъществяващия пътен контрол полицейски автопатрул. Колата продължила да се движи криволичейки по Ягодовско шосе в посока жк "Тракия", а водачът й не реагирал на подадените звуков и светлинен сигнал от униформените, които го последвали със служебния автомобил. Минути по-късно опелът бил забелязан на ул. "Княз Борис І", където се врязал в ремарке на паркиран товарен автомобил "Кроне". На място пристигнали допълнителни полицейски екипи, служители на пожарната и Бърза помощ.

Шофьорът - 66-годишен пловдивчани, бил изваден от автомобила с помощта на специализирана спасителна техника. На път за болница мъжът е издъхнал. Взета му е кръвна проба. На местопроизшествието се извършват огледи, снети са обяснения от свидетели и очевидци на случилото се.

По случая е образувано досъдебно производтво в Пето РУ.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predi-fatalniya-udar-Stariyat-Opel-navlyazul-s-visoka-skorost-na-krugovo-shofyorut-krivolichel-po-Yagodovsko-shose-651367
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.