Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Под прикритие" тръгва отново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 16.06.2016Коментари ()3961
©
След емоционалната раздяла на публиката с любимия сериал, Българската националната телевизия отново ще даде възможност на почитателите да преживеят драматичните обрати в "Под прикритие". 

Обществената медия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица. Той ще стартира на 11 юли след края на Европейското първенство по футбол.

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия "По света и у нас", зрителите ще бъдат отново в компанията на култовите герои Петър Туджаров -Джаро, Иво Андонов, Росен - Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи, които останаха в сърцата на феновете.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България - да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие. 

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало докрай. 60-те епизода, заредени с неочаквани обрати, много екшън и сложни каскади за ума и сърцето, ще могат да се изгледат буквално на един дъх.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Pod-prikritie-trugva-otnovo-648578
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.