Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приятелката на пребития французин: Биячът го е преследвал доста време
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 16.06.2016Коментари ()4035
© Нова тв
Продължава разследването по случая с пребития французин. Мъжът беше нападнат след спор на пътя. Състоянието на френският фотограф, който вчера беше жестоко пребит на път в София, тази сутрин остава без промяна.

Ударите, които той е понесъл са основно в главата, където са и шевовете. Това коментира близката приятелка на Пиер - Боряна пред ефира на Нова тв.

Притесняваме се, макар състоянието му да е стабилно, че оттук нататък може останат последици от побоя. Той е бил сам в колата. Когато се обади по телефона след случката, не помнеше нищо, разказа жената.

От побоя мъжът е изгубил съзнание за известно време, разказа тя.

Нямам представа какво точно е провокирало побоя. Но знам, че всичко се е случило на пътя при ляв завой. Другият мъж след като го е преследвал по пътя доста време, настигнал го е и след това го е пребил, разказа Боряна.

Пиер живее вече от 7 години в България, той е фоторепортер на свободна практика. До сега не е имал подобни инциденти, посочи тя.

Нападателят беше задържан няколко часа след саморазправата на пътя. Той е 30-годишен криминално проявен.


Още новини от Национални новини:
Празник е днес
08:49 / 03.06.2024

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Priyatelkata-na-prebitiya-francuzin-Biyachut-go-e-presledval-dosta-vreme-648436
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.