Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
БМВ се заби в автобусна спирка на "Цариградско шосе", инцидентът по чудо се размина без жертви
Автор: Васил Динев 18:50 / 13.06.2016Коментари ()29601
Катастрофа на бул. "Цариградско шосе" по чудо се размина без жертви. Автомобил с марка БМВ се вряза в автобусна спирка в близост до хотела на Ванко 1. Очевидци разказаха пред репортер на Plovdiv24.bg, че в момента на сблъсъка е имало две жени на спирката. Едната от тях била на косъм от смъртта, но успяла да се хвърли встрани и да избегне фаталния удар. 

По първонална информация, шофьорът на БМВ-то се е движел в най-лява лента с несъобразена скорост. Освен всичко друго, пътят е бил хлъзгав и шофьорът е изгубил контрол над возилото, което първо се забило в уличния стълб, а след това се отклонило в спирката.

Един от очевидците сподели пред Plovdiv24.bg, че двете жени и водачът на колата са откарани в спешното на Хирургиите, като според него не са пострадали сериозно. Жените са се разминали само с охлузвания от изхвърчалите стъкла, а шофьорът е с рана на главата.

Късмет е изкарала и продавачката на лавката, която се намира буквално на 3-4 метра от спирката. 

"Успях да видя само как колата се насочва към спирката", разказа изплашената жена.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/BMV-se-zabi-v-avtobusna-spirka-na-Carigradsko-shose-incidentut-po-chudo-se-razmina-bez-zhertvi-647788
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.