Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
От понеделник ЕВН са в готовност да стартират отоплителния сезон по желание на клиентите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 31.10.2008Коментари ()1390
© Plovdiv24.bg
След успешно завършената годишна профилактика на съоръженията по топлопреносната мрежа и изпълнените планирани мероприятия за повишаване качеството на топлоснабдяването и намаляване на технологичните разходи по преноса на топлинната енергия, дружеството е готово за започване на предстоящия отоплителен сезон.

По желание на клиентите от началото на следващата седмица може да започне снабдяването с топлинна енергия. За обекти с важно социално значение - детски градини (29 броя), училища (37 броя) и болнични заведения (7 броя) е необходимо писмо до дружеството с изявено желание за предсрочно пускане на отоплението. На 30 октомври например бе пуснато отоплението в една от детските градини в града.

За предсрочно пускане на централното отопление за битовите клиенти е необходимо подаване на писмено заявление, придружено със списък и подпис на живущите в сградата, желаещи предсрочно пускане.

ЕВН България Топлофикация вече започна акция по запълване на вътрешно отоплителните инсталации, източени по желание на клиентите през летния сезон поради извършвани ремонти в имотите. За да се избегне причиняване на течове или наводнения в сгради, в които има имоти с неприключили ремонтни дейности, е необходимо клиентите предварително да информират дружеството. Това може да стане при лично посещение на клиентските центрове на ЕВН България Топлофикация - ж.к. Тракия бл. 146 вх. В и ТЕЦ Север, както и денонощно в Кол центъра на EVN Bulgaria на тел. 0700 1 7777. Освен това такова съобщение може да бъде оставено при съответната абонатна станция като то трябва да съдържа датата, до която ще приключат ремонтните дейности.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ot-ponedelnik-EVN-sa-v-gotovnost-da-startirat-otoplitelniya-sezon-po-zhelanie-na-klientite-64610
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.