Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вълнуваща, трогателна и зареждаща среща в ОУ "Кочо Честеменски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:24 / 09.05.2016Коментари ()8390
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "К.Честеменски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 11 май ОУ "Кочо Честеменски" ще чества своя 75-годишен юбилей. Едно от многото събития, свързани с този тържествен ден, бе срещата на настоящи с бивши преподаватели. На нея присъстваха и някои от бившите директори - г-жа Апостолова, г-н Занев, г-жа Балева, г-жа Здравчева. 

Вълнуващ, трогателен и зареждащ бе досегът на поколенията! Преподавалите преди години педагози разгледаха променените и съвременни класни стаи, новите кабинети по готварство и ИКТ, игротеките. Впечатлени от големия скок в развитието на училището, те с трепет пристъпваха в класните стаи и разговаряха с колеги и ученици.

Присъстващите бяха поздравени от г-жа Налбантова, директор на ОУ "Кочо Честеменски" и вокалната група с ръководител г-жа Хаджиева.

Представяне на иновативните практики, спомени, споделени мнения, разговори за проблемите и постиженията на съвременното българско образование изпълваха обновената учителска стая. Всеки гост получи в дар чаша, календар, химикал и покана за Тържествения концерт.

Любопитен факт развълнува учителското съсловие - г-жа Неделчева сподели, че 38 години от съзнателния й живот са преминали под покрива на ОУ "Кочо Честеменски" - като ученичка, а след това и като преподавател по Биология.

Налбантова прикани всички учители и директори да идват по-често в училище, да помагат и споделят ценния си опит.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vulnuvashta-trogatelna-i-zarezhdashta-sreshta-v-OU-Kocho-Chestemenski-639329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.