Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спечелилият "Биг Брадър" пловдивчанин: Гнуся се, че съм българин!
Автор: Васил Динев 13:34 / 27.04.2016Коментари ()27977
©
Веселин Кузмов, по-известен като Гробаря от "Биг Брадър", се оплака, че няма пари да си плати гаранцията от 1000 лева. Той бе пуснат на свобода, след като полицаи го хванаха с марихуана и амфетамини. 

Пловдивчанинът твърди в социалната мрежа, че те били за лична употреба, но срещу него вече се води разследване и му е повдигнато обвинение за разпространение на наркотици.

"Аз нямам парите, които ми се изискват за гаранция. Остават ми три дни до края на срока. Не ме плаши това, че ще се върна в ареста отново за 6-7 месеца. Плаши ме това, че все повече хора като мен пълнят арестите, а тези, които продават държавата ни, те "ще дават пример на децата ни"... тези хора ме карат да се гнуся от това, че съм българин", написа вчера Кузмов.

Гробаря твърди още, че, докато бил в ареста, полицаите му предлагали да сключи споразумение и да даде информация за дилърите, от които се снабдява с наркотици.

"Много ми е интересен фактът, че аз, който употребявам дрога, съм престъпник. Органите на реда ми предложиха да съм "пльснел някой дилър на дрога", за да не ме задържат. Много моля органите на реда да бъдат адекватен пример за нас, сгрешилите".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Specheliliyat-Big-Bradur-plovdivchanin-Gnusya-se-che-sum-bulgarin-636615
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.