Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пазарджиклия и първомаец направиха катастрофи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 27.04.2016Коментари ()2692
© Plovdiv24.bg
Три пътнотранспортни произшествия в Пловдив с пострадали станаха през изминалото денонощие. Вчера в 9.50 часа в дежурната на сектор "Пътна полиция" е бил получен сигнал за катастрофа на бул. "България" № 212. 

Пристигналият на място автопатрул установил, че лек автомобил "Мицубиши", управлявано от К.В. /74 г./ от Пазарджик не спазва дистанция и удря отзад автомобил "Хонда" с 64-годишен пловдивчанин зад волана. Пострадал, без опасност за живота, е водачът на първия автомобил. 

10 минути по-късно е получено съобщение от спешен телефон 112 за произшествие на кръстовището между бул. "Цариградско шосе" и ул. "Удроу Уилсън". Автобус, управляван от Д.Н /57 г./ от Пловдив при извършване маневра "ляв завой", ударил на пешеходната пътека пресичащата 64-годишна съгражданка. 

Последната катастрофа е била на кръговото движение между бул. "Освобождение" и ул. "Княз Борис I". Лек автомобил "Мерцедес", управляван от А.Б. /50 г. / от Първомай, навлязъл в кръговото движение, без да пропусне движещия се по път с предимство "Фиат".

Пострадала от ПТП-то е 48-годишната водачка на втория автомобил. Всички пострадали от катастрофите са без опасност за живота, но са оставени за лекарско наблюдение в болнично заведение. 

Няма данни за употреба на алкохол от участниците в катастрофите. Произшествията са отработени по административен ред.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pazardzhikliya-i-purvomaec-napraviha-katastrofi-v-Plovdiv-636606
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.