Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца от "Източен" се насладиха на мюзикъла "Пинокио"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:41 / 18.04.2016Коментари ()2247
©
Децата от детските градини в "Източен" бяха очаровани да бъдат зрители на голямата сцена на Дома на културата "Борис Христов", където се насладиха на мюзикъла "Пинокио"- постановка на Държавна опера Стара Загора. 

Малчуганите вече имат добри познания за класическите изкуства като опера, балет, мюзикъл, защото са чести гости в новата културна зала в Пловдив. 

Този път с тях беше и районният кмет Николай Чунчуков, който поощрява всички форми на запознаване с класическата музика и изкуства. Сред зрителите бе и заместник районният кмет Емил Начев.

"За мен е много важно децата ни да бъдат обърнати от най-ранна възраст към значимите културни ценности, към които принадлежи и класическата музика. Доволен съм, че в последните две години детските ни градини в района са постоянни зрители на всички постановки за деца и с това даваме ясен знак на родителите, че културните събития в Пловдив трябва да се съпреживяват и семейно" - отбеляза кметът на район "Източен" Николай Чунчуков.

В препълнената зала мюзикълът "Пинокио" предизвика голям интерес с декор, музикални и сценични изпълнения и не на последно място- с отличната организация на домакините.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deca-ot-Iztochen-se-nasladiha-na-myuzikula-Pinokio-634329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.