Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бъчварова: Не сме установили терористи на територията на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 01.04.2016Коментари ()4134
©
"Не сме установили терористи и чуждестранни бойци на територията на България", заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова пред журналисти в парламента, предаде "Фокус".

Бъчварова обяви още, че от ДАНС работят по данните, изпратени от хърватските служби, че на територията на България има терористи.

"Не сме установили такива в България, както и не сме установили и чуждестранни бойци в България", отговори министърът на въпрос дали има разхождащи се из страната ни терористи.

"Всички сигнали, които се получават, се проверяват. Работим много активно и вчера имахме възможност директора на Европол да уверим в това как работим превантивно и доста активно", увери Бъчварова.

Попитана колко от камерите на ГД "Гранична полиция" разположени по граничната бразда на границата ни с Турция работят, министърът на вътрешните работи отговори: 

"Искам да ви помоля по темите свързани с границата да запазим линия на дистанция от актуалната информация, за да не се явим подпомагащи дейността на трафикантите".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Buchvarova-Ne-sme-ustanovili-teroristi-na-teritoriyata-na-Bulgariya-630282
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.