Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
И дъщерята на Иванка от Браниполе замесена в мокрите поръчки!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 24.03.2016Коментари ()9087
© Plovdiv24.bg
Илюстративна снимка
Жана, дъщерята на станалата известна като кървавата Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе, също е била арестувана вчера. 

Жана е била закопчана за 24 часа, но след това е освободена, а към момента не й е повдигнато обвинение. Жана има собствен бизнес в Пловдив и до момента не е имала криминални прояви. 

Тя е знаела за кървавите планове на майка си, а към момента се доизяснява в каква степен е била съпричастна към поръчките за убийствата на вуйчо си, вуйна си, братовчедите и племенниците си.

Междувременно се разбра, че вчера са били арестувани и двама мъже. Те са играли ролята на посредници и са осъществявали връзките на поръчителката с килърите.

Въпросните мъже са уговаряли с хората от ъндърграунда сумите за мокрите поръчки и са движели срещите. Двамата са криминално проявени, известни на полицията. 

Лежали са в затвора, а престъпленията, които са извършили, са в широк спектър, но досега не са се занимавали с отвличания и убийства, обясниха разследващи.

По непотвърдена информация единият от арестуваните, а след това освободен, е зетят на Американката - Антон. Той е криминално проявен, както вече съобщихме.

Припомняме, че 66-годишната Иванка Ройдова е обещала на килъри 10% от 4,5 милиона долара и прехвърляне на имоти в Пловдив, за да убит брат й, съпругата му, двете им деца и двамата им внуци.

Кървавата касапница е трябвало да стане на Гергьовден, докато фамилията се събира да празнува именния ден на брата Георги. Килърът е трябвало сам да избере как да ликвидира семейството. 

Братът е трябвало да бъде отвлечен, да препише наследството си от баща им на Иванка и след това умъртвен с голяма доза инсулинова инжекция, за да се имитира нещастен случай.

Причината е прозаична. Бащата на Иванка и Георги, който през 1951 година емигрирал в САЩ и натрупал милиони долари богатство от строителната си фирма, оставил наследството си единствено на сина си Георги и на неговия син, защото бил в лоши отношения с двете си дъщери.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 25
15.05.2024 »
11.03.2020 »
27.06.2019 »
11.04.2019 »
11.04.2019 »
08.02.2019 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/I-dushteryata-na-Ivanka-ot-Branipole-zamesena-v-mokrite-poruchki-628258
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.