Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Невен и Галин са загиналите при жестоката катастрофа край Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:24 / 22.02.2016Коментари ()16106
©
Невен Богоев и Галин Димов са имената на двете момчета от Бургас, които загинаха в катастрофата на изоставеното летище край Сливен, съобщава "24 часа". Невен е роден през 1995 г., Галин - година по-рано. В болница е настанен Драгомир Динев, 22-годишен.

Местните твърдят, че незаконните гонки се организират всяка неделя. Очевидците обаче разказват, че вчера гонка не е имало, а две коли са правили осморки и така се е стигнало до инцидента.

Полицията в Сливен обаче няма сигнал за незаконни гонки на летището в Бършен. Вчера там загинаха двама младежи, а други трима бяха ранени. Според очевидци те са ползвали пистата за състезания.

От полицията в Сливен казаха за bTV, че пистата е общинска собственост и има охрана. Охранителят е видял, че се събират много коли, но не е сигнализирал. 

От полицията не можели да поемат отговорност за незаконните гонки, з
©
ащото при тях липсвал сигнал, че на летището има такива.

По думи на очевидци инцидентът е станал, докато двете коли са правили фигури по пистата. Единият - БМВ, в който пътували три момчета, е засякъл втория - "Мерцедес".

При удара пътуващите на предната седалка на беемвето две момчета от Бургас са загинали на място. Шофьорът и двама пътници от втория автомобил са приети в сливенската болница без опасност за живота.



Още по темата: общо новини по темата: 4
23.10.2018 »
10.03.2016 »
22.02.2016 »
22.02.2016 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Neven-i-Galin-sa-zaginalite-pri-zhestokata-katastrofa-krai-Sliven-620304
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.