Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сътрудничка на Ненчев с отрязан достъп до информация заради проституция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 10.02.2016Коментари ()4180
©
На една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството "Снабдяване и търговия" на МО, заради три регистрации за проституция.

Това скандално разкритие направи в ефира на bTV политическият наблюдател Антон Тодоров. Въпросната дама е от младежкото движение на оглавявания от Ненчев БЗНС. В доклада на ДАНС това го има. Дали са го и на премиера, добави Тодоров.

През април 2015 година управителката на дружеството под шапката на МО "Снабдяване и търговия" Росица Русева подаде оставка, след като няколко месеца по-рано беше назначена лично от Ненчев, но не получи достъп до класифицирана информация.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството, както и с огромната чистка в дружеството.

Русева е известна и като един от пиарите на БЗНС. Тя е землячка на министъра от Ямбол. На последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от РБ.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sutrudnichka-na-Nenchev-s-otryazan-dostup-do-informaciya-zaradi-prostituciya-617464
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.