Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Празник на дарителите в Клиниката по педиатрия на УМБАЛ "Свети Георги"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 16.12.2015Коментари ()1990
© Plovdiv24.bg
Клиниката по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ "Свети Георги" организира утре от 11:00 часа станалия вече традиционен празник на дарителите. Това съобщи началникът на звеното проф. д-р Иван Иванов.

Доц. д-р Нарцис Калева ще открие тържеството с кратко представяне на клиниката. В рамките на празничната програма ще бъдат раздадени грамоти на четиринадесет дарители, подпомогнали звеното през 2015 година. 

След връчването на грамотите и наградите, ученици от СОУ "Св. Паисий Хилендарски" ще изнесат концерт за децата пациенти.

Тази година тържеството ще е по-специално, защото именно на него ще бъдат обявени резултатите от избора на лого на клиниката. В края на празника Дядо Коледа ще раздаде подаръци и лакомства.

Клиниката по педиатрия и генетични заболявания е основана през 1946 г. Тя е най-голямата болнична структура за лечение на деца и единствената с трето ниво на компетентност по всички педиатрични специалности в Южна България. 

Разполага с 8 отделения - неврология, кардиология и ревматология, пулмология, онкохематология, гастроентерология и нефрология, ендокринология и интензивен сектор.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznik-na-daritelite-v-Klinikata-po-pediatriya-na-UMBAL-Sveti-Georgi-604240
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.