Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зашеметяващ концерт на "Мастило" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 16.11.2015Коментари ()4691
©
"Мастило" взривиха публиката на Стара Загора и Пловдив по време на първите два концерта от турнето "Виж ме пак". Гостите не искаха да пуснат Вики и музикантите от "Мастило" да слязат от сцената и ги призоваваха с бурни аплодисменти.

Първите два концерта от турнето на групата грабнаха всички присъстващи от самото начало с впечатляваща мултимедия и изключително звучене и не пуснаха вниманието на публиката до края.

Залите бяха препълнени, а усмивките и лицата на хората грейнаха още с появяването на Вики на сцената. Малко преди това тя помоли всички фенове да станат, за да почетат с едноминутно мълчание паметта на жертвите от атентата в Париж в петък вечер.

Публиката направо изригна при появяването на местните оперни солисти на сцените в Стара Загора и Пловдив - Георги Динев и Марк Фаулър. Те партнираха на Вики в две от емблематичните парчета на групата - "Памуковите облаци" и "Виж ме пак". Техните изпълнения предизвикаха бурни аплодисменти и вдигнаха градуса на настроението до тавана.

"Мастило" изпълниха на живо всички любими хитове на групата в специални за турнето аранжименти, а присъстващите дами пяха с пълен глас заедно с Вики неповторимото "Мойте кафеви очи".

Невероятно звучене, завладяваща визия, много истински емоции, бурни аплодисменти и викове изпълниха залите на оперите в Стара Згора и Пловдив.

Следващите концерти на големи сцени от турнето "Виж ме пак" са на 22.11 Варна, 26.11 Русе и 08.12 София.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zashemetyavasht-koncert-na-Mastilo-v-Plovdiv-597055
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.