Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Падащи мъртви гълъби стреснаха жители на "Кършияка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 13.11.2015Коментари ()15293
За неприятен инцидент написа току що на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател:

"Искам да ви запозная с едно явление, случващо се в центъра на град Пловдив в квартал "Кършияка" на бул. "Марица" север. Говоря за падащи гълъби.

Вече трети ден от покривите на жилищните ни кооперации падат умрели и полуживи гълъби. Те са засипали тротоарите, градинките, автомобилите, гаражите и балконите на живущите. 

Не искам да описвам с подробности как изглежда един такъв гълъб, докопан от улична котка, но гледката едва ли се харесва на децата, играещи по площадките в близост до ЦДГ "Марица" и детска кухня "Слънчеви усмивки".

Какво си мислят майките, бутащи количките си по телата им? Не знаем дали става дума за предумишлено натравяне, или зараза по птиците, но проблемът е крещящ. Какво би станало, ако болест тръгне по котките? 

А кучетата, разхождани от хората покрай река Марица? А децата ни, които са така любопитни? А какво, ако това е някакъв птичи грип или друг вирус?

Желая в настоящото обръщение да изразя крайното си недоволството като редовен гласоподавател, данъкоплатец, домоуправител и баща за безхаберието, бездействието и нехайството на онези в общината, към които адресирахме молбите си през последните 10 години. Те отново доказаха, че с молби нищо не става в тази държава". 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Padashti-murtvi-gulubi-stresnaha-zhiteli-na-Kurshiyaka-596543
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.