Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пътничка в автобуса: Шофьорът на пострадалата кола е мутра! С жена му ритаха автобуса грозно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 11.11.2015Коментари ()14845
© БГНЕС
Стефка Йорданова се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже своята гледна точка за инцидента от снощи до Мебелна къща. 

Жената обясни, че е пътувала във въпросния автобус и че неправилно паркиралият шофьор се е държал изключително нагло и арогантно. Ето какво сподели с нас госпожа Йорданова:

"Искам да кажа, че нещата се случиха точно така, както са описани от шофьора на градския транспорт. Съпругата на некоректно паркиралия си пазаруваше в близкия супермаркет, а той бе спрял пред самата спирка. 

Момчето, което влезе, му направи забележка, а онзи не му остана длъжен. Когато рейсът спря отново и вратите се отвориха, онзи отвън му каза "Селяк"! 

Абсолютно против съм да се наказва само пътникът, счупил леката кола - защо не е съставено наказание и на другия? Разберете, той беше нагъл. За мен той е една мутра - с жена си застанаха пред автобуса и започнаха да го ритат. Това не е ли хулиганство и не се ли санкционира по някакъв начин от МВР?

Ако шофьорът на четворката не бе толкова възпитан и ако бе слязъл, наистина не зная какво можеше да се случи на това семейство!

Ако бъде образувано дело, съм готова да свидетелствам! Ако не накажат и другия мъж - оставам без думи!", сподели нашата читателка.


Още по темата: общо новини по темата: 3
11.11.2015 »
11.11.2015 »
10.11.2015 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Putnichka-v-avtobusa-Shofyorut-na-postradalata-kola-e-mutra-S-zhena-mu-ritaha-avtobusa-grozno-595967
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.