Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деведжиева: Пловдив е десен град и е редно да гласуваме за десен кандидат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:02 / 27.10.2015Коментари ()6372
©
В България дясна коалиция управлява държавата, това трябва да се случи и в Пловдив, заяви в интервю за "Радио Пловдив" градският лидер на ДСБ Пепа Деведжиева. Тя коментира евентуалната подкрепа, която партията й и РБ ще дадат за двамата кандидат - кметове, достигнали до балотажа - Иван Тотев и Славчо Атанасов.

"Самите ние в предизборната кампания говорихме, че Пловдив не се управлява по най-добрия модел. Затова предложихме свои решения и ще продължим да работим в тази посока. Но... каквото имаме да кажем, го казахме.

Аз нямам право да карам цяла партия да се подчинява на личното ми мнение, но хората вдясно са смислени и могат да взимат правилните решения. За да си член на ДСБ, ти си убеден десен човек и смятам, че дясното трябва да бъде подкрепено. Пловдив е десен град и е редно да се гласува за десен кандидат", добави Пепа Деведжиева.

Деведжиева цитира премиера Бойко Борисов, че най-сериозният партньор в управляващата коалиция е РБ, а изборите са я стабилизирали и тя ще довърши мандата си.

"Мисля че бях ясна", добави Деведжиева. Самата аз ще взема своето решение до неделя, защото сега динамика е голяма и се нуждая от време". 

На въпрос за кого ще гласува на балотажа Пепа Деведжиева отговори, че вотът е таен и личен.

Пепа Деведжиева заяви още, че РБ е доказал, че в него няма задкулисие, и общинските съветници на блока ще гласуват за доброто на Пловдив. 

"За това кои конкретни проекти на Пловдив ще подкрепим, ще говорим, след като започне работата на новия Общински съвет", добави Деведжиева.



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Devedzhieva-Plovdiv-e-desen-grad-i-e-redno-da-glasuvame-za-desen-kandidat-592569
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.