Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Баровец потроши уникално "Ламборгини" за 300 000 евро на АМ "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 12.10.2015Коментари ()18411
©
Синът на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко, е катастрофирал на магистрала "Тракия" със скъпото си "Ламборгини Авентадор", което е поръчково и според експерти струва около 300 000 евро. Инцидентът е станал в неделя преди обяд, като колата се е забила в мантинелата.

Автомелето вероятно е причинено от висока скорост. Скъпото возило, което е доставено у нас по поръчка през пролетта, е било със зверски смачкана предница.

Най-вероятно колата е била шофирана лично от Стайко, тъй като той е особено ревнив към ламборгинито си и не дава друг да го кара. Синът на олигарха, който е женен за дъщерята на Ветко Арабаджиев Александра, обаче е добре и се е измъкнал без драскотина след катастрофата.

27-годишният Стайко Стайков често е герой в пиянска свада. Преди време той стана известен като главно действащо лице в ожесточена юмручна схватка в столичното заведение "Бедрум". Мелето продължило около 2-3 минути, като бандата на Стайко помляла конкурентната компания. Боят продължил известно време и на улица "Леге" пред заведението.

Източник: в. "Всеки ден"



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Barovec-potroshi-unikalno-Lamborgini-za-300-000-evro-na-AM-Trakiya-588987
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.