Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Правят площадка за деца с двигателни проблеми с парите от Седмицата на благотворителността
Автор: Мария Морунова 15:47 / 14.09.2015Коментари ()2243
© Plovdiv24.bg
Екселсиор
ул. "Княз Александър I Батенберг" N24

0 коментара за Екселсиор
И тази година в Пловдив ще се проведе Седмица на благотворителността. В това издание обаче за първи път се включва и фондация "Пловдив 2019", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Зам.-кметът Петър Зехтински обяви, че тази година в седмицата са включени 12 инициативи, а събраните средства ще отидат за обновяване на детска площадка до гара "Пионер" на Детска железница "Знаме на мира" (Младежки хълм) и за изграждане на съоръжения за игра за деца с двигателни увреждания.

Инициативите започват още от днес като на пл. "Стефан Стамболов" между 16.00 и 19.00 часа ще се проведе "Прегърни ме - дари детска усмивка". 

Инициативата ще се реализира с подкрепата на младата и талантлива певица Веси Бонева и актрисата Ивана Шекерова с театрална трупа "Звезден път". Всеки, пожелал да прегърне Веси Бонева и подкрепи каузата на тазгодишната Седмица на благотворителността, ще получи захарна целувка. Цената на една прегръдка с комплимент целувка е 2 лева.

От 18.00 часа пък в ТЦ "Екселсиор" ще бъде открита фотоизложбата на Вяра Антонова "Уловени мигове". Програмата днес ще завърши с благотворителния концерт на Камен Донев и Оркестърчи в лятно кино "Орфей" от 20.00 часа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pravyat-ploshtadka-za-deca-s-dvigatelni-problemi-s-parite-ot-Sedmicata-na-blagotvoritelnostta-582820
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.