Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Либхер" отново се разширява! Търси нови служители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:10 / 14.09.2015Коментари ()25960
©
От създаването си през 2000 година немският концерн Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, както и в развитието и повишаването на квалификацията на персонала си.

В началото на 2016 година предстои откриване на нов логистичен център. Това ще доведе до разширяване на производствената площ и откриване на нови работни места в производствените и в административните отдели на фирмата. 

Работните места са подходящи, както за хора със средно образование, така и за инженери с познания по немски или английски език. Търсенето на подходящи кандидати вече стартира.

"В завода ни до Пловдив работят над 1600 сътрудници. Производството ни обхваща широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти в цял свят. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. 

Фирмата ни постоянно присъства сред отличените за "Специализирана търговска марка" на наградите Plus X Awards. За да постигнем всичко това, ние разчитаме на най-ценния ресурс на компанията - нашите сътрудници и затова сме един от водещите работодатели в страната", заяви г-н Красимир Кирков - ръководител на отдел Управление на човешките ресурси.

За пореден път един от най-добрите работодатели в България се разширява, а информация за обявените нови работни може да намерите на традиционните за това места.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Libher-otnovo-se-razshiryava-Tursi-novi-sluzhiteli-582640
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.