Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът при откриването на Колодрума: Пловдив има една мечта по-малко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:00 / 30.08.2015Коментари ()13158
Нов колоездачен рекорд постави Мирослав Минчев от Разград по време на откриването на многофункционалната спортна зала "Колодрума" тази вечер в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да благодаря на всички, които помогнаха за реализирането на тази мечта - построяването на "Колодрума". Огромно благодаря и на министър-председателя Бойко Борисов. От днес Пловдив има една мечта по-малко. Това не е просто зала - това е едно прекрасно съоръжение", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

Проблем с правителствения самолет възпрепятства пристигането на премиера Бойко Борисов за откриването на "Колодрума". Сред официалните гости бяха и големият български спортист Йордан Йовчев, най-успешният състезател по гребане на кану Николай Бухалов, националният ни отбор по волейбол и др.

"Толкова дълго време чакахме, за да имаме такава прекрасна зала. Мога да пожелая на кмета на Пловдив Иван Тотев пълна зала и много медали за българския спорт", каза министърът на спорта Красен Кралев, който бе специален гост за откриването на "Колодрума".

По време на церемонията се проведе и награждаването на най-добрите от днешния ден от световното първенство по таекуондо, което се проведе в новата зала в Пловдив. 

Колоездачната обиколка на България финишира пред зала "Колодрума". Най-добрите в първия ден от обиколката бяха наградени от министъра на спорта Красен Кралев направиха. Колоездачите направиха и почетен тур по чисто новия колодрум, който е изграден от най-качественото дърво - сибирска лиственица.

Първи на пистата обаче обиколка направиха най-възрастният колоездач от Пловдив - 81-годишният Димитър Аргиров, и най-малкият - 7-годишният Жорко.

Държавната опера в Пловдив, дует "Ритон", група P.I.F. и DEEP ZONE PRODJECT се погрижиха за музикалната част от двучасовото шоу.



Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024 »
02.01.2024 »
01.06.2021 »
14.02.2020 »
11.05.2019 »
30.01.2019 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-pri-otkrivaneto-na-Kolodruma-Plovdiv-ima-edna-mechta-po-malko-579839
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.