Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Строителен предприемач се подигра със съседи в Кючука! Вдигна покрив току под балконите им!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 28.08.2015Коментари ()22161
Сигнал за строителство, което според наш читател е незаконно, получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. Ето и самия казус, описан от потърпевш съсед:

Това, което виждате, е междублоковото пространство между сградите на ул. "Григор Пърличев" 18 и ул. "Христо Матов" в "Кючук Париж". По ЗУП то е предвидено за открит паркинг.

В момента, както става ясно от снимките, едно лице - Петър Георгиев незнайно как се е сдобило с разрешение за строеж, проект и други документи и извършва това абсурдно и незаконно покриване на паркинга!

Забележете, че покривът му достига до терасите на първия етаж! Очаквам вашата реакция и безпристрастност!

Репортер на сайта се свърза с нашия читател, който доуточни:

"Това е вътрешен двор на гърба на католическата църква до "Събота пазар". И така, човекът решава и без знанието на никого (това са общи части) започва незаконното покриване. 

Покривът буквално стига до терасите. Доколкото разбираме, мястото сега вече няма да е паркинг, а нещо друго - навярно автосервиз. 

Информирали сме с жалби кмета на "Южен", както и РДНСК (Регионална дирекция за национален строителен контрол). Последните дойдоха на място, но отново се мотаят. 

Говорили сме с въпросния предприемач, но той твърди, че документацията му е изрядна. Това обаче е пълна аномалия - ще ми прави покрив до първия етаж, при това без да иска съгласието на когото и да било. Фирмата му се казва "Инвестпродукт" ООД. Този "строител", но в кавички, е срам за професията!".

Очаквайте развитие по случая! Сигналът вече е предаден на ДНСК!

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на самия строителен предприемач при негово желание за това!


Още по темата: общо новини по темата: 2
04.09.2015 »
01.09.2015 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stroitelen-predpriemach-se-podigra-sus-susedi-v-Kyuchuka-Vdigna-pokriv-toku-pod-balkonite-im-579400
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.