Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Очевидец: Шофьорка блъсна дете до "Санкт Петербург", от 112 безпомощни! А камерите?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 26.08.2015Коментари ()16083
© Plovdiv24.bg
За ПТП на кръстовището на бул "България" до хотел "Санкт Петербург" научи Plovdiv24.bg от свой читател. Предаваме дословно думите на очевидеца: 

"Здравейте. Преди броени минути, на кръстовището на хотел "Санкт Петербург" в посока Окръжна болница, шофьор блъсна дете колоездач на пешеходната пътека и избяга от местопроизшествието. 

Аз шофирах в обратната посока и единствен видях как детето пада от колелото, след което се изправи и явно нямаше сериозни наранявания, единствено предната гума на колелото беше смачкана. 

Пътник в колата се обади веднага на тел 112, които първоначално казаха, че нямало какво да направят, защото не сме забелязали номера на колата.

Единственото, което споделиха пътниците, беше, че шофьорът е бил жена. Имам въпрос към КАТ, МВР и тел 112, За какъв х** са тези 20 камери на съответното кръстовище, та нищо не може ли да направят?

В следващите 20-30 минути ни звъняха 3 пъти, за да повторим и трите пъти едно и също нещо, без да погледнат съответните камери на това кръстовище.

Случката се разигра около 19:05. - 19:10 ч. Надявам се съответната шофьорка, която не спря, за да види дали детето е добре, да бъде заловена и да си понесе последствията. Лек ден, ако въобще може да се нарече такъв".

Репортер на сайта се свърза с ОД МВР Пловдив, откъдето казаха, че при тях няма подобен сигнал за пътнотранспортно произшествие, но обещаха да разследват случая, след като той се появи в Plovdiv24.bg.

Очакваме развитие по случая!!!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ochevidec-Shofyorka-blusna-dete-do-Sankt-Peterburg-ot-112-bezpomoshtni-A-kamerite-578900
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.