Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка: В парковете поголовно се пие бира! Къде са органите, нали е забранено?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 08.07.2015Коментари ()10040
© Plovdiv24.bg
Пиене на обществени места - позволено или не? Това пита читателка на Plovdiv24.bg. Публикуваме мнението й без редакторска намеса:

Здравейте. Пиша Ви, защото често се разхождам в Цар Симеоновата градина и виждам много хора с големи бутилки бира и кенчета, пиещи необезпокоявано по пейките. 

Най-вече са около Пеещите фонтани, а охраната, която непрекъснато е там, ги подминава... Доколкото си спомням, пиенето по пейките го забраниха и имаше упоменати глоби. 

Аз не го намирам за редно, отчитайки колко много деца има там, а и има достатъчно заведения, в които може да седнеш да изпиеш една бира, като искаш.

Искам да знам дали има нова наредба, с която е отменена забраната или общинките могат да надуват свирките само срещу децата и да се репчат само на майките, чиито деца са успели да ги издебнат и да топнат ръчичка във водата??? 

Снимки не изпращам, защото всеки, ходил на фонтаните, съм сигурна, че го е забелязал.

Припомняме, че в края на декември 2012 общинските съветници приеха промени в Наредбата за обществения ред. Според тях новите санкции за пиене на алкохол на обществени места като паркове и градини могат да достигнат до 5 000 лева.

 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-V-parkovete-pogolovno-se-pie-bira-Kude-sa-organite-nali-e-zabraneno-568469
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.