Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният управител заминава на тридневно посещение в Брюксел
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 05.07.2015Коментари ()2462
©
Областният управител на област Пловдив Розалин Петков заминава днес на тридневно работно посещение в Брюксел. Визитата се осъществява по покана на Представителството на Европейската комисия в България, която организира посещение на областни управители от цялата страна в Централата на Европейската комисия в Брюксел. Всички разходи по пътуването се поемат от ЕК.

Целта на пътуването е членовете на делегацията да се запознаят на място с работата и функционирането на Комисията, както и да бъдат дискутирани актуални теми, относно европейската интеграция и ролята на регионите в развитието на ЕС, сред които: 

"Ролята на Европейската комисия като изпълнителен орган на Европейския съюз", "Регионалната политика на ЕС с фокус върху България", "Политиката на Европейската комисия в сферата на заетостта", "Европейски социален фонд", "Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции", "Миграционната политика на Европейската комисия" и др. 
 
Предвидена е среща-дискусия на областните управители с членовете на кабинета на вицепрезидента на ЕК Кристалина Георгиева, както и посещение на Центъра за спешно реагиране при бедствия.

За времето, в което ще отсъства, Областният управител Розалин Петков ще бъде заместван от д-р Христо Грудев - заместник-областен управител.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oblastniyat-upravitel-zaminava-na-tridnevno-poseshtenie-v-Bryuksel-567796
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.