Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдив - предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 01.04.2005Коментари ()1238
©
Заместник-кметът Константин Писков заминава днес за град Пирея, Гърция, където ще участва в петата среща на кметове на големи балкански градове от мрежата Balchinet. На срещата ще се дискутират проблеми на регионалната политика в контекста на евроинтеграцията.

Днес преключва посещението на кмета д-р Чомаков в Йордания.

Националната награда "Рашко Сугарев" за 2004 г. ще бъде връчена в Пловдив. Наградата на името на покойния пловдивски белетрист се присъжда за осма поредна година. Учредена е от Сдружението на писателите лекари София и списание "Страница" Пловдив. Тя се присъжда за разказ, публикуван предходната година от белетрист, не по-възрастен от 35 години, който пише на български. 19 автори от цялата страна са номинирани за националната награда "Рашко Сугарев", която ще бъде връчена в книжарница "Магелан".

Пламен Славов, кандидат за депутат от листата на БСП за Пловдивска област ще излети с балон от Гребния канал в Пловдив. Той ще разпространи 10 000 бюлетини с лъжите на управляващата коалиция.

Първоаприлски концерт начело с актьора Ицко Финци като солист-цигулар и диригент на Пловдивското оперно-филхармонично дружество ще се състои в Концертна зала Пловдив. В програмата са включени класически творби и аранжименти, както и джазови импровизации.

За Деня на хумора и шегата театър "А`парт" организира конкурс-спектакъл "1001 усмивки" за изпълнители на песен, виц и танц. Конкурсът ще се проведе в Младежки дом "Спектър" от 19 часа, а наградените изпълнители в категорията песен ще звучат и в ефира на pадио Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-predstoyashto-za-denya-5669
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.