Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Правят многофункционално спортно игрище на Гребната база
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 17.06.2015Коментари ()4616
Кметът на Пловдив Иван Тотев направи първа копка на ново многофункционално спортно игрище в района на Гребната база, предаде репортер на Plovdiv24.bg. То ще бъде разположено в непосредствена близост до изграждащия се Младежки център.

Тотев, в присъствието на Георги Титюков и Димитър Колев, припомни, че това е решение на Общината да надгради проекта за Младежкия център.

На терен от около 10 дка ще бъдат изградени игрища за футбол, волейбол и баскетбол, а също и трибуна за 500 души, 1200 кв. м фитнес на открито. Срокът за изпълнение е 89 дни, което означава, че до средата на септември игрищата трябва да са готови. Инвестицията е за малко повече от 1 500 000 лева.

Градоначалникът подчерта, че паркове като "Лаута" и "Отдих и култура" привличат все повече посетители. Той поясни и, че игрищата ще са със свободен достъп, само за футболните такива ще се плаща по тарифа на ОбС.

Титюков поясни, че трибуната ще е алуминиева и ще може да се разглобява и ползва за други мероприятия и събития. Обясни, че терените ще имат и специална осветителна система.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pravyat-mnogofunkcionalno-sportno-igrishte-na-Grebnata-baza-564120
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.