Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ЕГ "Пловдив" представя иновативен подход
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 10.06.2015Коментари ()1645
©
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Пловдив":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Езикова гимназия "Пловдив" организира днес пресконференция за представяне на резултатите по проект "Рейтинг +", финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". 

Тя ще се проведе от 14:30 часа в зала на хотел "Санкт Петербург" с участието на представители на организациите-партньори по проекта - училище "Тийсдейл", Великобритания и сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие".

Пресконференцията е част от заключителното събитие разпространение на резултатите по проекта, на което са поканени ключови заинтересовани страни - представители на РИО - Пловдив, училища от област Пловдив и експерти в различни сфери на неформалното образование.

Ще бъдат представени целите на проекта и постигнатите резултати по въвеждането на иновативна методика - "Рамка за ефективно учене" (Effective Learning Framework) за устойчиво повишаване качеството на преподаване и учене, която е разработена от партньорското училище "Тийсдейл".

Акцент ще бъде поставен върху иновативността на проекта и високите цели, които си поставя Езикова гимназия "Пловдив" с реализацията на проекта, в подкрепа за успешната професионалната реализация на завършващите ученици, въвеждане принципа за учене през целия живот, разширено използване на информационни технологии и непрекъснато повишаване на квалификацията на педагогическия персонал.

Сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие" подкрепи експертно, адаптирането на новата методика и въвеждане на вътрешна система за непрекъснато повишаване на квалификацията на учителите в Гимназията. 

Тази пресконференция е в изпълнение на проект BG051PO001-7.0.07-0072-С0001 "Рейтинг +".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/EG-Plovdiv-predstavya-inovativen-podhod-562610
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.