Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момичето, набило учител: Вирих си краката на чина, не съм цвете за мирисане
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 10.06.2015Коментари ()8304
©
Не съм била господина. Бутнах го, защото ме държеше силно за ръката. Така 14-годишната ученичка от Велико Търново обясни защо е ударила учителя си по български език и литература Валентин Деневски.

"Вярно, вирих си краката на чина и не бях цвете за мирисане", допълни "разкаялата" се побойничка.

Пред Нова телевизия учителите на момичето заявиха в един глас, че тя отдавна има проблеми с поведението и присъствието в час. 

"Погледнете в дневника! Само отсъствия! Сутрин, вместо да влезе в час, седи и пуши цигара и пие кафе", оплака се учителката по география.

Майката се застъпи сърцато за детето си и заяви, че преподавателят по литература провокирал дъщеря й, като й поставил двойка, без да я изпита. 

"Напротив. Следя участието на всеки в час. Както и поведението. Пиша комплексна оценка. Но нормално ли е тя да седи с краката на чина и да стреля по мен през тръбичка?", попита учителят. 

Той призна, че въпросният осми клас имал проблеми с поведението - в часовете учениците слушали музика, играели карти и непрекъснато си позволявали прекословия спрямо учителите.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Momicheto-nabilo-uchitel-Virih-si-krakata-na-china-ne-sum-cvete-za-mirisane-562588
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.