Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Плюене по достойнството си или предизборно мероприятие е "драмата" в КОЦ?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 02.06.2015Коментари ()3840
© Plovdiv24.bg
Д-р Калинов
Както вече писахме вчера, една част от служителите в КОЦ-Пловдив излязоха в защита на своя бивш вече управител Калин Калинов. Те застанаха зад него, а той от своя страна иска анулиране на конкурса, който загуби.

Д-р Калинов е добър администратор и добре се грижеше за повереното му лечебно заведение през последните години. Предполага се обаче, че той трябва в конкурса да защити добра визия за бъдещото развитие на КОЦ, а по всичко личи, че неговият опонент се е справил по-добре. Не е срамно да загубиш конкурс, срамно е да не можеш да приемеш тази загуба с достойнство.

Калинов обвини комисията, провела конкурса, в липса на обективност. Интересното е, че същата тази комисия, в почти същия състав, по същите правила на провеждане на конкурса, го избра за началник преди няколко години. Как тогава комисията беше обективна, а сега не е?

Много често в управленските среди хората се самозабравят и решават, че са незаменими и когато дойде моментът да отстъпят място на своите наследници, не могат да приемат с достойнство този факт. 

Дали този синдром е и причина сега за "драмата" около директорското място в КОЦ? Може ли заради подобна самозабрава човек до такава степен да плюе на достойнството си, че да направи така, че хората да забравят всичките му успехи и позитиви заради сегашните му грозни действия.

Другият вариант, който никога не бива да бъде пренебрегван в предизборна година, са политически мотиви. Дали цирковете в КОЦ, които правят Калинов и част от персонала там, не са предизвикан предизборен фойерверк, с който да се цели накърняване на имиджа на един кандидат в полза на друг?

Каквато и да е причината, сцените които се разиграват, откакто Plovdiv24.bg разкри кой печели конкурса, са грозни и недостойни и със сигурност ще донесат на участниците в тях в бъдеще повече негативи, отколкото позитиви.



Още по темата: общо новини по темата: 194
27.01.2023 »
08.11.2022 »
01.11.2022 »
14.10.2022 »
27.09.2022 »
27.09.2022 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plyuene-po-dostoinstvoto-si-ili-predizborno-meropriyatie-e-dramata-v-KOC-561358
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.