Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ден на мултимедията в АМТИИ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 20.05.2015Коментари ()925
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
АМТИИ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 22 май от 10.00 часа в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство ще се проведе Ден на мултимедията. Проявата e ежегодна и се организира от магистърската програма "Мултимедия и виртуална реалност" в АМТИИ.

Ще бъдат представени новости в модерните визуални изкуства като стереограми, холограми и концепции за 3D екрани, експериментални видеоклипове на студенти от АМТИИ, постерна серия за многоканални звукови стандарти, виртуална реалност.

Презентация ще направи представителят на водещата световна софтуерна компания Chaosgroup Иван Мавров, който ще демонстрира възможностите на V-ray технологията. 

През миналата година участници и презентатори в Деня на мултимедията в АМТИИ са били представители на софтуерния гигант APPLE, а тази година доц. д-р Весела Статкова ще обяви и представи резултатите от проект по 3D визуалицация на артефакти, разработен съвместно с Инснститута по информационни и комуникационни технологии към БАН.

Събитията ще се проведат от 10.00 часа в концертната зала на Академията и ще завършат с дискусия от 15.00 ч. в зала 43 в централната сграда на АМТИИ.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Den-na-multimediyata-v-AMTII-559159
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.