Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Повече от 100 деца ще участват във фестивала "Пътят на изгряващите звезди"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 08.05.2015Коментари ()1249
©
На 10 май от 11:00 часа в Концертна зала в Пловдив ще се проведе поредното издание на Фестивала "Пътят на изгряващите звезди". Деца и младежи от Пловдив ще имат възможност да покажат музикалните си заложби на сцена пред публика като вземат участие в инициативата на предаването "Ася в страната на талантите" и Община Пловдив. 

По традиция организаторите са подготвили томбола за публиката, подаръци за всички участници и невероятно настроение от водещата на шоу спектакъла - Ася Антонова. 

По време на фестивала ще работи и ателие по изобразително изкуство. Всеки, който желае, може да се включи и да рисува, след което творбата му ще бъде подредена в пъстра изложба от авторски произведения. 

В рамките на фестивала "Пътят на изгряващите звезди" ще продължи и инициативата "Да помогнем на Криси"! Детето е с детска церебрална парализа и в момента е на лечение в Китай. До момента събраната сума, благодарение на публиката в залата, е общо 358,56 лв. Тя вече е преведена по сметка на Кристияна. 

Фестивалът ще се заснеме и излъчи в предаването "Ася в страната на талантите" по Пловдивска телевизия "Тракия". Входът за всички, които желаят да посетят събитието, е свободен.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poveche-ot-100-deca-shte-uchastvat-vuv-festivala-Putyat-na-izgryavashtite-zvezdi-556693
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.