Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В "Северен" почетоха паметта на загиналите при трудови злополуки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 28.04.2015Коментари ()1384
©
Официално отбелязване на 28 април - Световния ден за безопасност и здраве при работа се извърши днес в район "Северен" пред паметника на загиналите при трудови злополуки.

Организатор на събитието е фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа - град Пловдив.

Да изразят своята почит към паметта на починалите в резултат на трудови злополуки или от професионални заболявания на възпоменанието пред паметника на ул."Васил Левски" пред  спортна зала "Строител" присъстваха заместник-кметовете на район "Северен" Лариса Кътова и Красимир Асенов, Владимир Глухов - председател на управителния съвет на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", инж. Атанас Чернаев - Директор ОД "Инспекция по труда", служители на районната администрация, граждани.

Венци и цветя поднесоха организаторите, синдикалните организации и всички присъстващи.

Световният ден за безопасност и здраве при работа има за цел подпомагане превенцията на трудовите злополуки и професионалните заболявания в световен мащаб. 

Това е кампания за повишаване на осведомеността, както и за фокусиране на международно внимание върху възникващите тенденции в областта на безопасните и здравословни условия и върху степента на трудовите травми, заболявания и смъртни случаи в световен мащаб.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Severen-pochetoha-pametta-na-zaginalite-pri-trudovi-zlopoluki-554769
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.