Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Коматево" се вдига в защита на учител, замесен в секс скандал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 22.04.2015Коментари ()6366
©
Подкрепа за учителя, който бе замесен в секс скандала в ОУ "Захари Стоянов", и колегата му Ангел Теменугов (обвинен в биене на децата), се организира във Фейсбук, научи Plovdiv24.bg. Ето за какво точно става дума:

Скъпи приятели и съкварталци. Призовавам ви да се присъедините към групата: "В подкрепа на ОУ "Захари Стоянов". Училището е дало на повечето от нас един невероятен старт в живота и уникални спомени, за да позволим да се злепостави името му. 

Невероятно е и комично едновременно, че в 21 век все още има толкова необразовани родители с болни амбиции и стремежи, за да си позволят да причинят тази емоционална и психическа атака на тези изключителни хора и преподаватели! 

Те са отдадени на професията си, честни и уважавани учители, които възпитаха и възпитават в нашите деца вярата, надеждата, любовта към науката, към човека, към ценностите в живота!

Призовавам всички желаещи в знак на подкрепа, благодарност и любов към началното си училище, да се присъединят към групата и също така да дойдат довечера в 18:30 часа пред читалище "Иван Вазов" в "Коматево".


Още по темата: общо новини по темата: 3
22.04.2015 »
21.04.2015 »
20.04.2015 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Komatevo-se-vdiga-v-zashtita-na-uchitel-zamesen-v-seks-skandal-553439
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.