Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Писателят Георги Мишев гостува на ВУАРР
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 21.04.2015Коментари ()978
©
Георги Мишев
Известният български писател и сценарист Георги Мишев ще гостува на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите /ВУАРР/ по случай Световния ден на книгата и авторското право, съобщи ректорът проф. д-р инж. Димитър Димитров.

Срещата ще се състои на 23 април 2015 г. от 11.00 ч. в аудитория 7 на Висшето училище в Пловдив и ще бъде на тема "Да се смеем или да плачем".

Георги Мишев е автор на книгите: "Осъмски разкази", "Адамити", "Добре облечени мъже", "Произведено в провинцията", "Отдалечаване", "Дунав мост", автобиографичната книга "Мир на страха ни" и др. По негови сценарии са заснети филмите: "Преброяване на дивите зайци", "Вилна зона", "Дами канят", "Самодивско хоро", "Момчето си отива", "Селянинът с колелото", "Матриархат" и др. Носител е на многобройни престижни награди, сред които е Голямата награда за литература на Софийския университет /2006 г./

Гостуването на Георги Мишев е поредната среща на студенти и преподаватели с бележите българи, които Висшето училище организира през последните години.
Академичното ръководство и клуб "Приятели на ВУАРР" канят журналисти, всички пловдивчани и гости на града да участват в събитието.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pisatelyat-Georgi-Mishev-gostuva-na-VUARR-553159
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.